Dienstverlening

Minnelijke incasso:
Minnelijke incasso is de meest efficiënte manier om een schuld te innen. Meestal worden een eerste en tweede aanmaning verzonden. We houden daarbij rekening met de relatie tussen u en uw klant. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan, per klant, per land.

Gerechtelijke procedure:
Wanneer een minnelijke regeling niet mogelijk blijkt kan een procedure ter verdere invordering noodzakelijk zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om de vordering gerechtelijk te incasseren. Wat is de beste oplossing? Wat is de beste aanpak? Vragen die in samenspraak met u uiteindelijk moeten leiden tot een goed resultaat.

EULAN zorgt ook hier voor het nodige advies en kan u daarbij een risicoprofiel voorleggen.
Indien nodig geven wij er de voorkeur aan om de juristen, die werkzaam zijn bij de lokale partners, in te zetten in geval van een gerechtelijke procedure.

Tenuitvoerlegging:
Tenuitvoerlegging is tevens een belangrijke activiteit van EULAN. We maken daarbij gebruik van lokale deurwaarders waardoor wij in staat zijn snel en efficiënt te werken. Bovendien hebben we daarmee het voordeel dat zij de kennis hebben omtrent de schuldenaren en hun betalingsgedrag, zij weten op welke wijze de uitspraak het beste ten uitvoer kan worden gelegd.

Reacties zijn gesloten.